تبلیغات
وبلاگ - طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو

طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو

نویسنده :وبلاگ
تاریخ:سه شنبه 19 اردیبهشت 1396-09:46 ب.ظ



مفیدستان:

بامداد – مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هالاپینو:

فلفل هالاپینو ۱۰ عدد درشت
سیر ۶ حبه درشت
شوید ۴ شاخه
سرکه ۱و ۱/۲ پیمانه
اب ۱ و ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو:
۱) فلفل هالاپینو ها رو بشورید و باریک حلقه حلقه خرد کنید
۲) بریزید داخل قابلمه همراه آب – سرکه و نمک بزارید تا بجوش بیاد
۳) همین که به جوش اومد از روی حرارت بردارید .
۴) ۲ تا شیشه تمیز و خشک حاضر کنید ته هر کدوم از شیشه ها ۳ حبه سیر و ۲ شاخه شوید بزارید و فلفل ها رو همراه آب و سرکه بریزید داخل شیشه ها
۵) در شیشه ها رو بلافاصله کیپ نکنید بزارید خنک بشن و بعد محکم درشون رو سفت ببندید.

آیا میدانستید که:
تُرشی یکی از چاشنی‌ها و مزه دم‌دهنده‌ها به خوراک ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه‌ای است.

ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت از خودنی هاست که ماده خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه که پ هاش پایین داشته و حالت اسیدی دارد قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.

در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می افزایند و این نمک، آب اضافی موجود در سبزیجات را خارج می کند. سپس سبزیجاتی که آب اضافی شان گرفته شده را می گذارند تا به شیوه ی طبیعی ورآورده شود و محلول سرکه مانندی حاصل شود.

بر خلاف فرایند کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد. در نمک‌سودکردن نمک یا محلول نمکی با فشار_اسمزی باعث خارج شدن آب موجود در میکروب‌ها شده و میکروب‌ها را می‌کُشد و یا در ترشی‌ها پ هاش ترشی که اسیدی است سبب می‌شود که هیچ باکتری یا قارچی نتواند در چنین محیطی نمو کند. فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و استفاده آنها در بیرون از فصل برداشتشان بوجود آمد. از مواد خوراکی ترشی شده در مسافرت‌های طولانی، به ویژه مسافرت‌های دریایی استفاده می شد. پیش از اختراع موتور بخار، گوشت گاو و خوک نمک سود شده، غذای ملوانان محسوب می شد. البته امروزه افراد، نه تنها به دلیل نگهداری از مواد خوراکی، بلکه به دلیل لذت بردن از مزه انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند. اگر چه امروزه واژه ترشی تنها به انواع سبزیجات و صیفی جات ترشی شده گفته می شود، در گذشته از انواع خوراک ها ترشی تهیه می کردند(مخصوصاً مردم آسیایی). برای حفاظت دراز مدت از انواع میوه، میوه را درون محلول غلیظ آب و شکر قرار می دهند و انواع ادویه جات از جمله دارچین هم به آن اضافه می کنند.

روش نگهداری ترشی فلفل هالاپینو:
اگر آب ترشی تمام شد باید روی آن سركه بریزید تا فاسد نشود. سعی كنید همیشه روی مواد ترشی را سركه پوشانده باشد. درست است كه مواد را برای این ترشی می‌كنند كه فاسد نشود اما اگر درست از ترشی نگهداری نكنید حتما فاسد می‌شود. ترشی فاسد كپك می‌زند. مزه آن هم خراب می‌شود یعنی ترشی‌اش خیلی كم خواهد شد و روی آن را كپك سفید رنگی می‌پوشاند. بهتر است ترشی خراب را دور بریزید اما می‌توانید سركه آن را دور بریزید و مواد ترشی را با سركه تازه كمی بجوشانید. این‌طوری ترشی دوباره برطرف می‌شود.

چه خودتان ترشی انداخته باشید چه از بیرون خریده ‌باشید، مناسب‌ترین ظرف برای نگهداری ترشی، ظرف‌های مربایی كوچك است؛ این‌طوری شیشه‌ای كه باز می‌كنید چند روزه تمام می‌شود و احتمال فاسد شدن آن كمتر است. اگر مقدار بیشتری ترشی دارید كه می‌خواهید نگه دارید، باید بعد از این‌كه ترشی را در شیشه ریختید روی آن سركه بریزید تا شیشه كاملا پر شود. بعد در آن را ببندید. ظرف بلور یا سفال لعاب‌دار بهترین ظرف برای نگهداری ترشی است.

شیشه ترشی باید كاملا خشك و تمیز باشد. اگر ترشی را در شیشه خیس بریزید احتمال كپك زدن آن زیاد می‌شود. بهتر است ظرف ترشی را با آب داغ بشویید و بگذارید كاملا خشك شود، بعد در آن ترشی بریزید. قاشقی كه در ترشی می‌زنید هم باید تمیز باشد. هیچ ‌وقت قاشقی كه با آن غذا خورده‌اید را در ترشی نزنید. همیشه برای برداشتن ترشی از قاشق كاملا خشك استفاده كنید. اگر ترشی را در ظرف كوچك ریختید و روی سفره آوردید نباید دوباره آن را در شیشه اصلی برگردانید. همین‌طور نگه دارید تا كاملا مصرف شود. ترشی كه هنوز آن را باز نكرده‌اید را لازم نیست در یخچال بگذارید آفتاب روند رسیدن آن را تندتر می‌كند.

اگر از آن درست مراقبت كنید فاسد نمی‌شود اما بهتر است ظرف باز ترشی را در جای خشك و خنك نگهداری كنید.

منبع : بیتوته



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :طرز تهیه ترشی فلفل هالاپینو
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%b1%d8%b4%db%8c-%d9%81%d9%84%d9%81%d9%84-%d9%87%d8%a7%d9%84%d8%a7%d9%be%db%8c%d9%86%d9%88/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر